MYBA

 

MYBA

Opis i pojedinosti plovila prikazani su u dobroj vjeri i  točno, ali ne može se garantirati da neće biti promjena. Iz tog razloga će svi detalji biti potvrđeni od strane naših djelatnika prilikom rezervacije.

Sve informacije su podložne promjenama bez prethodne najave, ali o svim promjenama odmah obavještavamo naše klijente. Cijene najma plovila su određene za tjedni najam ili po danu. Izračun rezervacije biti će definiran i potvrđen u charter ugovoru. Porezi se plaćaju dodatno. Koristimo MYBA (Worldwide Yachting Association) ugovor koji standardizira uvjete najma plovila i  štite naše klijente, vlasnike plovila i agenta / brokera.

To je standardna zaštita koja sadrži sve bitne odredbe kako bi sve strane bile zaštićene u svim situacijama.

Nakon što ste potpisali charter ugovor MYBA, dužni ste platiti cijelu rezervaciju bez obzira na privatne razloge koji bi eventualno mogli onemogućiti korištenje rezervacije. U iznimnim slučajevima možete biti u mogućnosti otkazati rezervaciju i dobiti povrat novčanih sredstava, ali samo ako plovilo može biti iznajmljeno drugom klijentu, stoga našim klijentima uvijek savjetujemo  kupnju osiguranja od otkaza rezervacije.

Rezervacija se plaća u dvije rate; 50% od iznosa najma plaća se kada je potpisan ugovor, a 50% se plaća 4 tjedna prije početka rezervacije (dolaska). Dodatni troškovi naplaćuju se putem  Advance Provisioning Allowance (APA). APA obično iznosi 25% do 30% od iznosa ukupnog najma i ovisi o programu, hrani, piću i sl. Kapetan će voditi točnu evidenciju o potrošenim sredstvima tijekom boravka klijenta na plovilu te će na kraju najma klijentima biti vraćena nepotrošena sredstva ili će se od klijenata tražiti da plate dodatni iznos, ukoliko je dani iznos (APA) potrošen.

 

 

 

 

 

Orgon doo © 2018